4.4.2023 Kirkon mediasäätiö valitsi Apuraha4:n

Kumppanuuden myötä Kirkon mediasäätiö ottaa käyttöön Apuraha4-nimisen innovatiivisen apurahajärjestelmän, jonka tavoitteena on tehostaa apurahojen hallintaa ja edistää avoimuutta avustushakemusprosessissa.

Kirkon mediasäätiön tarkoituksena on sääntöjensä mukaisesti Suomen evankelis-luterilaisen kirkon arvoperustalta lähtien tukea ja edistää uskontoa ja elämänkatsomusta käsittelevien ohjelmien tekemistä, levittämistä ja esittämistä valtakunnallisissa medioissa.

Apuraha4 on Aspicore Oy:n kehittämä huippuluokkainen apurahajärjestelmä, joka tarjoaa Kirkon mediasäätiölle monipuolisia työkaluja ja automatisoituja prosesseja apurahojen hallintaan. Järjestelmä mahdollistaa hakijoiden vaivattoman ja turvallisen avustushakemuksen lähettämisen ja tarjoaa samalla säätiölle selkeän ja läpinäkyvän tavan seurata apurahahakemuksen käsittelyä.

”Olemme erittäin tyytyväisiä Aspicore Oy:n kanssa tehtyyn yhteistyöhön ja Apuraha4-järjestelmän käyttöönottoon”, iloitsi Kirkon mediasäätiön edustaja Mervi Ritokoski. ”Tämä moderni apurahajärjestelmä tarjoaa meille tehokkaan ja käyttäjäystävällisen tavan hallinnoida apurahoja. Lisäksi se edistää avoimuutta ja oikeudenmukaisuutta apurahahakemusten käsittelyssä. Tämä vahvistaa sitoutumistamme tukea ja edistää korkealaatuista mediaa Suomessa.”