10.12.2013 Nokia Foundation Awards tilaisuus ILMOT.NET järjestelmällä

Nokia Foundation:in Awards tilaisuus Musiikkitalolla järjestettiin hyödyntämällä Aspicoren ILMOT.NET järjestelmää.

Nokia_ILMOT1

Tapahtuman ilmoittautumiset on hoidettu perinteisesti siten, että joku henkilö organisaatiosta on nimetty keräämään ilmoittautumiset sähköpostitse. Sitten tiedot on käsin siirretty Excel-laskentataulukkoon ja vastattu ilmoittautujalle sähköpostilla. Tapahtuman ei tarvitse olla kovinkaan suuri ilman että ilmoittautumisten hoito pirstaloi työaikaa ja kuluttaa turhaan resursseja.

Hyvä kokemus ilmoittautumisesta lähtien

ILMOT.NET järjestelmä antaa hyvän käyttökokemuksen henkilölle, joka ilmoittautuu tilaisuuteen. Selkeästä lomakkeesta ilmoittautuja näkee, mitä tietoja tarvitaan. Henkilö saa ilmoittautumisestaan vahvistuksen sähköpostiinsa automaattisesti. Vahvistuksessa on myös linkki, josta henkilö pääsee peruttamaan osallistumisensa.

Ratkaisumme soveltuu kyselyjärjestemiä paremmin ilmoittautumisprosessiin, koska se on varta vasten suunniteltu palvelemaan ilmoittautumisprosessia.

Tapahtuman osallistujan näkökulmasta tapahtuman onnistuminen on monen tekijän summa. Ei riitä, että osa asioista on hyvin hoidettu,  vaan kaikkien osa-alueiden on toimittava sujuvasti.
ILMOT.NET on palvelu, jonka avulla ilmoittautumiset hoituvat parhaiten.