3.4.2023 Aalto yliopiston tekniikan tukisäätiölle Apuraha4

Tukisäätiö jakaa apurahoja tekniikan alan opinnäytteisiin Aalto-yliopiston tekniikan korkeakouluissa (CHEM, ELEC, ENG, SCI) ja Arkkitehtuurin laitoksella (ARTS) ympäri vuoden. Lisäksi kerran vuodessa jaetaan tutkimusapurahoja säätiön oman omaisuuden tuotosta.

Viime lokakuussa säätiön asiamies Ella Bingham otti yhteyttä ja kiinnostunut kuulemaan lisää Aspicoren apurahajärjestelmästä. Aikaisemmin käytetystä järjestelmästä oli tuki loppumassa ja tarve uudelle ratkaisulle siis oli olemassa.

Säätiöllä oli joukko tarpeita, jotka poikkesivat monen muun säätiön tarpeista. Näiden tarpeiden läpikäyminen ja riittävän hyvä ymmärtäminen vei muutaman palaverin verran aikaa.

Kuvituskuva

Näiden keskustelujen pohjalta molemmille osapuolille tuli varmuus siitä, että tarpeet ja Aspicoren ratkaisun ominaisuudet kohtaavat riittävän hyvin ja pääsimme tekemään sopimuksen palvelun käyttöönotosta ja palvelusta.

Marras- ja joulukuussa pidettiin Teams-palavereja tiiviisti isommalla joukolla ja määriteltiin samalla järjestelmää ja etsittiin ratkaisuja tiedossa oleviin erityistarpeisiin.

Jonkin verran järjestelmään piti tehdä kehitystoimia, jotta löydettiin hyvät ratkaisut säätiön prosessin tarpeisiin.

Järjestelmä saatiin onnistuneesti käyttöön ja ensimmäinen haku avautui helmikuun alussa.