Asiakaskohtaiset sovellukset

Aspicore Oy toteuttaa teille yksilölliset ja tehokkaat ratkaisut, joiden avulla voitte tehostaa toimintaanne ja virtaviivaistaa prosessejanne.

Voimme vastata palveluiden pyörittämisestä omilla palvelimillamme tai järjestelmät voidaan asentaa käytössänne oleviin palvelimiin.

Meillä on tarvittava projektiosaaminen ja hallitsemme järjestelmien määrittelyn, suunnittelun ja toteutuksen unohtamatta ohjelmistojen ylläpitoa ja jatkokehitystä.

Tavoitteenamme on hyvin hoidetut ja pitkäaikaiset asiakassuhteet.

Kääntykää puoleemme, niin katsotaan yhdessä ratkaisuvaihtoehtoja Teidän tarpeisiinne.

Aspicoren vahvuuksia

Aspicorella on teoreettista pohjatietoa, käytännön kokemusta ja osaamista:

  • helppokäyttöisten web-sovellusten laadukkaasta toteutuksesta.
  • skaalautuvien SQL-tietokantajärjestelmien suunnittelusta ja toteutuksesta
  • korkean käytettävyyden selainpohjaisista tietokantasovelluksista
  • toimivien tietoturvatekniikoiden soveltamisesta: salaus, käyttäjän tunnistus (myös PKI), palomuurit, käyttöoikeustasot, audit trail -käyttäjälokit
  • automaattisesta, vikasietoisesta tiedonsiirrosta järjestelmien välillä, liittymien toteuttamisesta järjestelmien välille
  • tietojärjestelmien määrittelystä ja dokumentoinnista
  • projektien läpivienti suunnitellussa aikataulussa ja budjetissa

Aspicore Oy on tarjonnut hyvää palvelua asiakkailleen jo yli 25 vuoden ajan.

Esimerkkejä

Esimerkkiasiakkaana sovelluskehtityspalvelustamme on Helsingin kaupungin matkailu- ja kongressitoimisto. Olemme toimittaneet heille matkailutoimiston tietojärjestelmä MATKO:n, jolla hoituu niin tapahtumien, paikkojen kuin yhteyshenkilöiden tietojen organisoitu ylläpito.  Matkailu- ja kongressitoimisto käyttää palvelua kätevästi selaimen avulla Aspicoren hallinnoimilla palvelimilla. Tiedot tapahtumista ja paikoista siirtyvät automaattisesti nettiin kotisivuille ja Aspicore vastaa siitä, että palvelut toimivat moitteetta.

Suomen matkailuorganisaatioiden yhdistyksen (SUOMA ry) jäsenrekisteri ja laskutus hoidetaan modernilla web-palvelulla, jossa jäsenet pääsevät itse ylläpitämään tietojaan. Näin rekisterin hoito on tehokasta eikä vie yhdistykseltä turhaa aikaa. Järjestelmä pyörii Aspicoren hallinnoimilla palvelimilla ja Aspicore vastaa palvelun toiminnasta.