Tiedotteet

7.1.2020 Suomalainen Konkordia-liitto otti Apurahajärjestelmä 4:n käyttöön
Aspicoren apurahajärjestelmä 4 sai jälleen uuden asiakkaan, kun Suomalainen Konkordia-liitto päätyi Aspicoren sähköiseen palveluun.
Lue lisää
9.12.2019 Kunnallisalan kehittämissäätiölle E-KAKS apurahajärjestelmä
Kunnallisalan kehittämissäätiö rahoittaa kuntia koskevia tutkimushankkeita ja myöntää alan tutkijoille apurahoja.
Lue lisää
5.12.2019 – Paras väline kuhunkin tarpeeseen
Pilvipalveluiden esiinmarssi on muuttanut perinteistä kuvaa organisaatioiden tietojärjestelmistä. Enää ei juuri luoda räätälöityjä ja mammuttimaisia tietojärjestelmiä organisaatioille.
Lue lisää
Syksyn 2019 koulutuspäivä
Syksyn koulutuspäivä järjestettiin 30.10. hotelli Clarionissa Helsingissä. Viime kevään koulutuksen tavoin sisältö oli suunnattu Aspicore Apurahajärjestelmän asiamieskäyttäjille.
Lue lisää
3.11.2019 Apurahajärjestelmä-4 Suomen Kirjailijaliitolle
Kirjailijaliitto on ollut pitkään Aspicoren asiakas ja apurahajärjestelmä on täyttänyt liiton tarpeet hyvin, sillä järjestelmä räätälöitiin liiton toiveiden mukaan Apurahoilla on kaksi hakuaikaa . Toukokuussa haettavat työskentelyapurahat rahoitetaan liiton omasta
Lue lisää
18.10.2019 Aspicoren uudet tilat Gräsantörmä 2:ssa
Aikaisemmat tilamme alkoivat olla meille ahtaat, joten muutto oli ollut mielessä jo jonkin aikaa. Siispä syyskuun lopussa jätimme Kimmeltien toimiston taaksemme ja muutimme isompiin tiloihin Kehä II:n juureen.
Lue lisää
13.10.2019 Silmäsäätiölle Aspicore Apurahajärjestelmä 4
Silmäsäätiö päätti siirtyä uuteen järjestelmään sen tarjoamien kehittyneiden tietoturva- ja tietosuojaominaisuuksien takia.
Lue lisää
30.10.2019 Syksyn koulutuspäivä asiamieskäyttäjille
Kesäkuun alussa järjestetty koulutuspäivä oli onnistunut, mutta moni kiinnostunut ei tuolloin päässyt osallistumaan. Järjestämme syksyllä uuden koulutuspäivän samalta pohjalta kehitetyllä sisällöllä.
Lue lisää
5.8.2019 Suomen Luonnonvarain Tutkimussäätiö siirtyi Apurahajärjestelmä 4:ään
Suomen Luonnonvarain Tutkimussäätiö on ensimmäisiä Aspicoren asiakkaita ja yhteistyö on toiminut hyvin.  Kun Roy Siljamäki siirtyi säätiön asiamieheksi, hän vakuuttui uudistuneen järjestelmän eduista erityisesti helpottuneen käytön kannalta.
Lue lisää
3.6.2019 Walter ja Andrée de Nottbeckin säätiölle apurahajärjestelmä versio 4
Säätiön tarkoitus on ensisijaisesti tukea teknisen kehityksen edellyttämää ympäristönhoitotutkimusta. Säätiö päätyi Aspicoren apurahajärjestelmään, kun Aspicoren järjestelmästä saadut kokemukset olivat olleet hyviä erään muun säätiön kautta.
Lue lisää
31.5.2019 Agronomiliitto-yhteisö valitsi Aspicoren toimittajaksi
Agronomiliitto-yhteisö tukee tutkimusta ja osaamisen kehittämistä monin tavoin.
Lue lisää
4.6.2019 Koulutuspäivä asiamieskäyttäjille
Koulutuspäivä järjestettiin Helsingissä Hotelli Havenissa 4.6.2019.
Lue lisää
8.5.2019 Workshop apurahajärjestelmän kehityssuunnista
Workshop järjestettiin Helsingissä Hotelli Havenissa 8.5.2019
Lue lisää
1.4.2019 Fortumin säätiö siirtyi pilviversioon
Fortumin Säätiölle avautui uusi apurahajärjestelmä huhtikuun alussa, kun säätiö siirtyi käyttämään Aspicoren apurahajärjestelmän versiota 4. Versio 4 toimii Aspicoren hallinnoimassa pilvessä ja skaalautuu tarpeen vaatiessa suurelle joukolle samanaikaisia käyttäjiä.
Lue lisää
4.2.2019 Suomen kääntäjien ja tulkkien liittolle apurahajärjestelmä
Tarkan pohdinnan jälkeen Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto päätyi Aspicoren apurahajärjestelmään. Aiemmin käytetty ratkaisu ei skaalautunut riittävästi ja liitolle oli tärkeää Aspicoren ratkaisun hyvä tietoturva.
Lue lisää
Aspicore Hallitusportaali valmiina palvelemaan
Aspicore Hallitusportaali on hallituksen työskentelyä helpottamaan räätälöity turvallinen pilvipalvelu. Hallitusportaali tekee monista käytännön asioista sujuvampia ja mikä tärkeintä, sen käyttö on helppoa.
Lue lisää
5.11.2018 Koneen Säätiö uusii apurahajärjestelmänsä
Koneen Säätiö tukee tieteellistä tutkimustyötä, kulttuuria ja taidetta sekä tieteen yleistajuistamista apurahoin sekä ylläpitää Saaren kartanon taiteilija- ja tutkijaresidenssiä Mynämäellä.
Lue lisää
15.10.2018 Apollonia hankki apurahajärjestelmän Aspicorelta
Apollonia on Suomen merkittävin hammaslääketieteellisen tutkimuksen tukija. Apollonian jäsenet voivat hakea apurahoja tutkimustyöhön, tutkimustulosten esittämiseen sekä Apollonian täydennyskouluttajana tarvittavan erityisosaamisen hankkimiseen.
Lue lisää
1.9.2018 – Kauppaneuvos A.E. Aminoffin rahaston digiloikat
Kauppaneuvos A.E. Aminoffin rahasto on perustettu 1940-1950-lukujen vaihteessa kauppaneuvos Adolf (Atte) Esaias Aminoffin jälkisäädöksen perusteella. ”Vuosina 2017-2018 rahasto on ollut mukana panostamassa Iisalmen kaupungin digiloikka-projektiin. Se lahjoitti historiansa suurimman summan
Lue lisää
23.8.2018 TOP-Säätiön apurahahaku avautui sähköisenä
TOP-Säätiö tukee ja edistää tieteellistä tutkimustoimintaa sekä varsinaissuomalaista kulttuuria ja taidetta apurahojen muodossa. Lisäksi säätiö myöntää stipendejä lahjakkaiden opiskelijoiden tukemiseksi. Käyttöönotto tehtiin kevään aikana, jolloin pidettiin useita etäpalavereja.  Palavereiden lisäksi
Lue lisää