Tiedotteet

4.6.2019 Koulutuspäivä asiamieskäyttäjille
Koulutuspäivä järjestetään Helsingissä Hotelli Havenissa. Koulutuksen kesto on 9 – 16 ja koulutuspäivä sisältää aamukahvin 8:30 alkaen, kolmen lajin lounaan ja iltapäiväkahvin.
Lue lisää
8.5.2019 Workshop apurahajärjestelmän kehityssuunnista
Tule vaikuttamaan apurahajärjestelmän tuleviin ominaisuuksiin ja verkostumaan muiden apurahojen myöntäjien kanssa. Workshop on tarkoitettu kaikille asiakkaillemme ja järjestetään Helsingissä Hotelli Havenissa.
Lue lisää
1.4.2019 Fortumin säätiö siirtyi pilviversioon
Fortumin Säätiölle avautui uusi apurahajärjestelmä huhtikuun alussa, kun säätiö siirtyi käyttämään Aspicoren pilvipohjaista apurahajärjestelmää. Järjestelmä palvelee hakijoita suomeksi ja englanniksi.
Lue lisää
4.2.2019 Suomen kääntäjien ja tulkkien liittolle apurahajärjestelmä
Tarkan pohdinnan jälkeen Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto päätyi Aspicoren apurahajärjestelmään. Aiemmin käytetty ratkaisu ei skaalautunut riittävästi ja liitolle oli tärkeää Aspicoren ratkaisun hyvä tietoturva.
Lue lisää
Aspicore Hallitusportaali valmiina palvelemaan
Aspicore Hallitusportaali on hallituksen työskentelyä helpottamaan räätälöity turvallinen pilvipalvelu. Hallitusportaali tekee monista käytännön asioista sujuvampia ja mikä tärkeintä, sen käyttö on helppoa.
Lue lisää
5.11.2018 Koneen Säätiö uusii apurahajärjestelmänsä
Koneen Säätiö tukee tieteellistä tutkimustyötä, kulttuuria ja taidetta sekä tieteen yleistajuistamista apurahoin sekä ylläpitää Saaren kartanon taiteilija- ja tutkijaresidenssiä Mynämäellä.
Lue lisää
15.10.2018 Apollonia hankki apurahajärjestelmän Aspicorelta
Apollonia on Suomen merkittävin hammaslääketieteellisen tutkimuksen tukija. Apollonian jäsenet voivat hakea apurahoja tutkimustyöhön, tutkimustulosten esittämiseen sekä Apollonian täydennyskouluttajana tarvittavan erityisosaamisen hankkimiseen.
Lue lisää
23.8.2018 TOP-Säätiön apurahahaku avautui sähköisenä
TOP-Säätiö tukee ja edistää tieteellistä tutkimustoimintaa sekä varsinaissuomalaista kulttuuria ja taidetta apurahojen muodossa. Lisäksi säätiö myöntää stipendejä lahjakkaiden opiskelijoiden tukemiseksi. Käyttöönotto tehtiin kevään aikana, jolloin pidettiin useita etäpalavereja.  Palavereiden lisäksi
Lue lisää