ILMOT.NET – sähköistää tapahtumiin ilmoittautumisen

Tapahtumailmoittautumisia ei enää kannata yrittää hoitaa sähköpostin välityksellä ja keräämällä ilmoittautumisia puhelimitse tai sähköpostin kautta käsin Exceliin. Hyvä ratkaisu on käyttää Aspicoren tarjoamaa pilvipalvelua, jossa ilmoittautumiset otetaan vastaan ja hallitaan sähköisesti.

ILMOT_pic1

ILMOT.NET – Oikea työväline ilmoittautumisiin

Kun järjestelmä on suunniteltu varta vasten ilmoittautumisia varten, se palvelee käyttäjiä paremmin kuin vakiovälineillä tehty ratkaisu.  Ilmoittautumisen yhteydessä henkilö voi niin halutessaan tulostaa itselleen nimikyltin ja saa sähköpostiin automaattisesti vahvistuksen. Voitte seurata ilmoittautuneiden määrää ja varautua tapahtuman täyttymiseen. Tapahtumaan ilmoittautunut saa mahdollisuuden muuttaa ilmoittautumistaan tai peruuttaa ilmoittautumisensa.

Pilvipalvelu

Koska palvelu on toteutettu pilviteknologialla, se pystyy mukautumaan suuriinkin yhtäaikaisiin ilmoittautumisiin.

Saatte ilmoittautumisista tiedot valmiiksi Excel-muodossa, jolloin niiden hyödyntäminen on helppoa jatkoa varten.

Jos järjestätte tapahtumia säännöllisesti, kannattaa silloin ottaa palvelumme käyttöön siten, että pääseette itse luomaan ja hallinnoimaan tapahtumia.

Ilmoittautumisen käyttöönotto on silloin vain muutaman klikkauksen takana.

”Paljon helpompaa tämä ei voi olla”, sanoo tapahtumien organisoinnista vastaava asiakkaamme.

Avaimet käteen

Teemme teille tapahtuman ilmoittautumisia varten viimeistellyn ulkoasun, jolloin tapahtumanne ilmoittautumiset hoidetaan tyylikkäästi ja luotettavasti.

Kokeile

Soita vaikka heti Juha Tannerille numeroon 0400-424 812 ja laitetaan ilmoittautumisasiat helposti kuntoon!