Tiedotteet

18.10.2019 Aspicoren uudet tilat Gräsantörmä 2:ssa
Aikaisemmat tilamme alkoivat olla meille ahtaat, joten muutto oli ollut mielessä jo jonkin aikaa. Siispä syyskuun lopussa jätimme Kimmeltien toimiston taaksemme ja muutimme isompiin tiloihin Kehä II:n juureen.
Lue lisää
30.10.2019 Syksyn koulutuspäivä asiamieskäyttäjille
Kesäkuun alussa järjestetty koulutuspäivä oli onnistunut, mutta moni kiinnostunut ei tuolloin päässyt osallistumaan. Järjestämme syksyllä uuden koulutuspäivän samalta pohjalta kehitetyllä sisällöllä.
Lue lisää
5.8.2019 Suomen Luonnonvarain Tutkimussäätiö siirtyi Apurahajärjestelmä 4:ään
Suomen Luonnonvarain Tutkimussäätiö on ensimmäisiä Aspicoren asiakkaita ja yhteistyö on toiminut hyvin.  Kun Roy Siljamäki siirtyi säätiön asiamieheksi, hän vakuuttui uudistuneen järjestelmän eduista erityisesti helpottuneen käytön kannalta.
Lue lisää
3.6.2019 Walter ja Andrée de Nottbeckin säätiölle apurahajärjestelmä versio 4
Säätiön tarkoitus on ensisijaisesti tukea teknisen kehityksen edellyttämää ympäristönhoitotutkimusta. Säätiö päätyi Aspicoren apurahajärjestelmään, kun Aspicoren järjestelmästä saadut kokemukset olivat olleet hyviä erään muun säätiön kautta.
Lue lisää
31.5.2019 Agronomiliitto-yhteisö valitsi Aspicoren toimittajaksi
Agronomiliitto-yhteisö tukee tutkimusta ja osaamisen kehittämistä monin tavoin. SUOMI KASVAA RUOASTA -tutkimusapurahat ja koulutusstipendit on Agronomiliiton yhteydessä toimivien säätiöiden ja liiton yhteinen kokonaisuus.
Lue lisää
4.6.2019 Koulutuspäivä asiamieskäyttäjille
Koulutuspäivä järjestettiin Helsingissä Hotelli Havenissa 4.6.2019.
Lue lisää
8.5.2019 Workshop apurahajärjestelmän kehityssuunnista
Workshop järjestettiin Helsingissä Hotelli Havenissa 8.5.2019
Lue lisää
1.4.2019 Fortumin säätiö siirtyi pilviversioon
Fortumin Säätiölle avautui uusi apurahajärjestelmä huhtikuun alussa, kun säätiö siirtyi käyttämään Aspicoren apurahajärjestelmän versiota 4. Versio 4 toimii Aspicoren hallinnoimassa pilvessä ja skaalautuu tarpeen vaatiessa suurelle joukolle samanaikaisia käyttäjiä. Järjestelmä
Lue lisää