Tiedotteet

30.10.2019 Syksyn koulutuspäivä asiamieskäyttäjille
Kesäkuun alussa järjestetty koulutuspäivä oli onnistunut, mutta moni kiinnostunut ei tuolloin päässyt osallistumaan. Järjestämme syksyllä uuden koulutuspäivän samalta pohjalta kehitetyllä sisällöllä.
Lue lisää
31.5.2019 Agronomiliitto-yhteisö valitsi Aspicoren toimittajaksi
Agronomiliitto-yhteisö tukee tutkimusta ja osaamisen kehittämistä monin tavoin. SUOMI KASVAA RUOASTA -tutkimusapurahat ja koulutusstipendit on Agronomiliiton yhteydessä toimivien säätiöiden ja liiton yhteinen kokonaisuus.
Lue lisää
4.6.2019 Koulutuspäivä asiamieskäyttäjille
Koulutuspäivä järjestettiin Helsingissä Hotelli Havenissa 4.6.2019.
Lue lisää
8.5.2019 Workshop apurahajärjestelmän kehityssuunnista
Workshop järjestettiin Helsingissä Hotelli Havenissa 8.5.2019
Lue lisää
1.4.2019 Fortumin säätiö siirtyi pilviversioon
Fortumin Säätiölle avautui uusi apurahajärjestelmä huhtikuun alussa, kun säätiö siirtyi käyttämään Aspicoren apurahajärjestelmän versiota 4. Versio 4 toimii Aspicoren hallinnoimassa pilvessä ja skaalautuu tarpeen vaatiessa suurelle joukolle samanaikaisia käyttäjiä. Järjestelmä
Lue lisää
4.2.2019 Suomen kääntäjien ja tulkkien liittolle apurahajärjestelmä
Tarkan pohdinnan jälkeen Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto päätyi Aspicoren apurahajärjestelmään. Aiemmin käytetty ratkaisu ei skaalautunut riittävästi ja liitolle oli tärkeää Aspicoren ratkaisun hyvä tietoturva.
Lue lisää
Aspicore Hallitusportaali valmiina palvelemaan
Aspicore Hallitusportaali on hallituksen työskentelyä helpottamaan räätälöity turvallinen pilvipalvelu. Hallitusportaali tekee monista käytännön asioista sujuvampia ja mikä tärkeintä, sen käyttö on helppoa.
Lue lisää
5.11.2018 Koneen Säätiö uusii apurahajärjestelmänsä
Koneen Säätiö tukee tieteellistä tutkimustyötä, kulttuuria ja taidetta sekä tieteen yleistajuistamista apurahoin sekä ylläpitää Saaren kartanon taiteilija- ja tutkijaresidenssiä Mynämäellä.
Lue lisää